BEMUTATKOZÁS

Az Borbála Fürdő 2007. február 9-én került átadásra. Kicsiny, családias fürdőnk remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt azoknak, akik tiszta és csendes környezetben szeretnék eltölteni idejüket. 2009-ben megtörtént a fürdő B-68-as termálkútja vizének gyógyvízzé való nyilvánítása, amelynek köszönhetően azóta eme kis kincset gyógyászati célokra használhatjuk. Így indult el gyógyászati részlegünk története..

2014. februárjától kezdetét vette nálunk az OEP által finanszírozott szolgáltatások köre. Ma már a gyógymasszázst, tangentor kezelést, víz alatti csoportos gyógytornát és pazar gyógyvizünknek köszönhetően medencefürdőt is igénybe vehetnek a páciensek. Kezelőink a környék legjobb és legkedvesebb szakemberei közé tartoznak, így nyugodt szívvel rájuk bízhatják magukat a betegek, hiszen mindig odaadással végzik munkájukat. Az egyéni problémákra is mindig találnak megoldásokat, és igyekszenek minden esetben hasznos tanácsokat nyújtani és a kérdésekre is készséggel válaszolnak.

Sok szeretettel várunk minden kedves gyógyulni vágyó vendéget, bízva abban, hogy nálunk megtalálják a gyógyulás lehetőségét!


FÜRDŐORVOSI RENDELÉS:

DR. NAGYPÁL ERIKA
reumatológus szakorvos

RENDELÉSI IDŐ:

MINDEN HÉTKÖZNAP

Bejelentkezés minden hétköznap 8:00-16:00 között!
Telefonon: +36 20/383-8244

A fürdőorvosi rendelésre IDŐPONTEGYEZTETÉS SZÜKSÉGES a +36 20/383-8244-es telefonszámon.

Bővebb információ: http://borbalafurdo.hu/borbala-gyogyaszat/furdoorvosirendeles/


KEDVES VENDÉGEINK!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. április 1-ig  a szokásos időpontban azaz hétfőnként délután 16:00 órától Dr. Matuz Csilla reumatológus szakorvos rendelésére is van lehetőség bejelentkezni!
Bejelentkezés: Személyesen a fürdő pénztárában vagy +36  62 /517-520-as telefonszámon.

A Borbála Fürdőben hétfőnként délután 16:00 órától Dr. Matuz Csilla reumatológus szakorvos rendel. A rendelés előzetes bejelentkezés alapján folyik. A rendelést kizárólag házi orvos által adott beutalóval lehet igénybe venni!

Bejelentkezés: Személyesen a fürdő pénztárában vagy +36  62 /517-520-as telefonszámon.Munkatársaink

zombori_barbara
Zombori Barbara

Gyógymasszőr

jani_ivett
Kószóné Jani Ivett

Gyógytornász