Az Borbála Fürdő 2007. Február 9-én került átadásra. Kicsiny, családias fürdőnk remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt azoknak, akik tiszta és csendes környezetben szeretnék eltölteni idejüket. 2009-ben megtörtént a fürdő B-68-as termálkútja vizének gyógyvízzé való nyilvánítása, amelynek köszönhetően azóta eme kis kincset gyógyászati célokra használhatjuk. Így indult el gyógyászati részlegünk története..

2014. Februárjától kezdetét vette nálunk az OEP által finanszírozott szolgáltatások köre. Ma már a gyógymasszázst, tangentor kezelést, víz alatti csoportos gyógytornát és pazar gyógyvizünknek köszönhetően medencefürdőt is igénybe vehetnek a páciensek. Kezelőink a környék legjobb és legkedvesebb szakemberei közé tartoznak, így nyugodt szívvel rájuk bízhatják magukat a betegek, hiszen mindig odaadással végzik munkájukat. Az egyéni problémákra is mindig találnak megoldásokat, és igyekszenek minden esetben hasznos tanácsokat nyújtani és a kérdésekre is készséggel válaszolnak.

Az algyői lakosoknak kedvezve Dr. Matuz Csilla reumatológus szakorvos hétfőnként délután rendelést tart a fürdőben.


Sok szeretettel várunk minden kedves gyógyulni vágyó vendéget, bízva abban, hogy nálunk megtalálják a gyógyulás lehetőségét!Munkatársaink

zombori_barbara
Zombori Barbara

Gyógymasszőr

vidacs_melinda
Vidács Melinda

Gyógymasszőr

jani_ivett
Kószóné Jani Ivett

Gyógytornász

magosi-krisztina
Magosi Krisztina

Gyógytestnevelő, Úszásoktató